Meistä

VSJ Steel Oy on laadukkaiden keskisuurten terästuotteiden ratkaisutoimittaja, joka on erikoistunut hitsaamiseen, märkämaalaamiseen sekä räätälöityihin kokoonpanoihin

Metallialan asiantuntija

VSJ Steel Oy on muutamassa vuodessa kasvanut merkittäväksi toimijaksi metalli- ja konepajateollisuudessa Päijät-Hämeessä. Vuonna 2018 perustetun VSJ Steel Oy:n juuret ovat Lahdessa, mutta nykyään yrityksemme kotipaikka on Hollolan Salpakankaalla.

Keskitymme asiakkaan tarpeiden mukaisiin, räätälöityihin metallirakenteisiin. Tarjoamme kattavat palvelut hitsauksesta maalaukseen ja kokoonpanoon. Tuotamme kokonaisratkaisutoimituksia, jotka helpottavat asiakkaidemme projekteja, vähentävät rahtikuluja ja toimituksen välikäsiä.

Hitsaus

Palvelemme keskisuuria ja pieniä teollisuuden ja konevalmistuksen yrityksiä kaikkialla Suomessa. Erityisosaamista tarjoamme puuteollisuuteen ja kuljetinratkaisuihin sekä teknologia-alan yrityksille.

Arvostamme yhteistyötä lähialueen yritysten ja toimijoiden kanssa. Olemme ylpeitä kyvystämme vastata asiakkaidemme vaativimpiinkin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yksittäinen komponentti tai laaja kokoonpanoprojekti. VSJ Steel Oy on palveleva konepaja, joka on sitoutunut laatuun, joustavuuteen ja asiakastyytyväisyyden jatkuvaan kehittämiseen.

Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnin edistäminen – Viihdymme työpaikalla, meillä panostetaan yhteisön hyvinvointiin

Laatu

Laadun jatkuva parantaminen – Varmistamme, että asiakkaalle toimitetaan vain ensiluokkaisia tuotteita

Sujuvuus

Hankkeen sujuvuus – Olemme tavoitettavissa palvellaksemme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitamme

Ympäristö

Yhdessä ympäristön puolesta – Huolehdimme ympäristön tilasta ja resurssien riittävyydestä tulevaisuudessakin

Dekra EN 1090-1 sertifikaatti
Luotettava Kumppani -logo
Jäppärä seuran logo

Meillä töissä

Projektit vaihtelevat pienistä sarjatöistä isoihin kantaviin rakenteisiin. Juuri työn ja projektien vaihtelevuus sopivat itselleni hyvin. Harva päivä on siksi samanlainen.

Parasta työpäivässä on se, kun pääsee rauhassa keskittymään projektiin tai juttutuokiot kahvihuoneessa ja työnjohtajan kopissa. Meillä sujuu yhteistyö hyvin ja on helppo jutella, jos tukea tarvitsee.

Meillä hitsaajalta odotetaan kykyä tehdä projektit alkutekijöistä asti. Laserleikkeet ja kanttaukset tulevat ulkopuolelta, mutta muilta osin laajempi kokemus metallitöistä on oleellista.

Olemme saaneet isoja yrityksiä asiakkaiksi ja töitä riittää. Palkkaus on alueen parhaita ja esimiesten kanssa tulee helposti toimeen.

Työporukka on ammattitaitoista ja autamme toisiamme tarpeen tullen. Hallissa on hyvä yhteishenki.

Tommi Hoppania | hitsaaja
Tommi Hoppania

Kiinnostaako sinua työskentely kanssamme?