Palvelut

Erikoisalaamme ovat asiakkaan suunnitelmien mukaiset hitsaukset, laadukas märkämaalaus ja tarkka kokoonpano.

VSJ Steel metallipajassa hitsaus

Hitsaus

Ammattitaitoinen ja laadukas hitsauspalvelumme yhdistää teknisen taituruuden ja materiaalituntemuksen. Tuotamme asiakkaan vaatimusten mukaisia, korkealaatuisia teräsrakenteita. Teemme MIG-, MAG-, TIG- ja puikkohitsausta eri materiaaleille, kuten Al, Fe ja RST.

Tarjoamme lisäksi peittauksen ja muut pintakäsittelyt ruostumattomille osille, varmistaen tuotteiden pitkäikäisyyden ja korkean laadun.

Maalaus

Kokeneet maalarimme takaavat korkealaatuisen märkämaalauspalvelun omassa maalaamossamme. Käytössämme on Airmix-maalausjärjestelmä, joka takaa paremman pinnanlaadun ja taloudellisemman lopputuloksen. Märkämaalaamomme pinta-ala on 700 m2.

Tarjoamme maalauspalveluita itsenäisinä toimeksiantoina monenlaisiin tarpeisiin.
Maalaustyöt voidaan yhdistää myös osaksi hitsaus- tai kokoonpanopalveluita.

Maalaus konepajalla
Kokoonpano

Kokoonpano

VSJ Steel Oy toteuttaa asiakkaan suunnitelmien mukaisia kokoonpanoja. Tarjoamme joustavia kokoonpanoratkaisuja yksittäisistä komponenteista vaativiin räätälöityihin projekteihin. Tarjoamme laajan kokemuksen ja osaamisen raskaiden ja keskiraskaiden hitsattujen teräsrakenteiden kokoonpanosta.

Palvelumme mahdollistaa valmiiden tuotekokonaisuuksien toimittamisen suoraan loppuasiakkaille. Asiantuntemuksemme kattaa mekaniikkakokoonpanot ja sarjatuotannon, varmistaen korkealaatuiset, käyttövalmiit tuotekokonaisuudet.

Tiloissamme on kapasiteettia valmistaa kevyet-, keskiraskaat ja raskaat kokoonpanot. Tilojemme pinta-ala on 900 m2.
Nostokapasiteetti: 2 x 10000kg, 4 x 1000kg

VSJ Steel konepajan palvelut

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Toteutamme suunnitelmasi vahvoiksi teräsrakenteiksi. Erikoisalaamme ovat vaativat hitsaukset, laadukas märkämaalaus ja räätälöidyt kokoonpanot. Avaimet käteen tai räätälöidysti tarpeidesi mukaan.